pladeomslag

Sgt. Pepper i Engesvang

Det er 50 år siden The Beatles udgav deres, måske mest banebrydende album; Sgt. Pepper’s  Lonely Hearts Club Band. Og det skal fejres med maner.

12 numre på LP’en og 12 musikgrupper fra Engesvang sang og spillede hvert sit nummer fra pladen.

En fantastisk aften.

Sgt Pepper´s lonely hearts:  EKKO
Musikforeningens Kor EKKO er ca. halvt så gammelt som Sgt.  Pepper og har i alle årene været omdrejningspunktet i foreningen. De fleste sangere er fra Engesvang, men der er også deltagere helt fra Bording og en enkelt fra Vildbjerg

With a little help from my friends:  Jabuka / Chatrine Møller MadsenWith a little help from my friends Jabuka / Chatrine Møller MadsenCathrine Møller Madsen flyttede ind på Fundervej for 11 år siden. Her skal vi opleve hende sammen med JabukaEt friskt ungt pust med gejst, der denne sommer har givet Engesvang en god aften på Bryghuset, og som også har været med på IBUR  i sommer.

Lucy in the sky with diamonds: Rytmisk kor fra Engesvang skole i samarbejde med kirkens børnekor, Jubilate
Så kan det nok ikke blive mere lokalt. Et helt hold af lokale børn.

Getting better:  Dam’n Cozy / Kim Munksgaard.
Her er der tale om lokal udrykning! Kim Munksgaard, Rene Søndervang, Nikolaj Benner Wolff alle 3 lokale brandmænd – sammen med Cille Sommer.

Fixing a hole: Et lille Band.
Heidi Bak Nielsen og søster Karina er født og opvokset i Engesvang og bor her stadig. Joan Frost og Stig er tilflyttere og kom først hertil for 30 år siden…. Morten Bødker er godt nok helt fra Silkeborg, men han arbejder her da!

She´s leaving home: Oliver Aaberg.
Oliver er vokset op I Engesvang. Gik ud af Engesvang skole og var på Midtjysk Efterskole i 9. Vi har netop set Oliver i hovedrollen i Silkeborg Ungdomsskoles musical og dagen bruges på gymnasiet i Silkeborg på musiklinjen.Oliver bakkes op, af Jan Nørgaard lokal ildsjæl med man.

Being for the benefit of Mr. Kith: AnchorMen.
Når man siger Engesvang og Egns-spil, siger man jo også Steen Ancher Steen er tilbage I sit barndomshjem i Klode Mølle og her i AnchorMen møder vi ham sammen med sønnen Daniel

Within you and without you: Jane Petersen.
Han Petersen har boet iEngesvang i mange år – som i mange. Janes børn har alle gået på Engesvang skole og Jane har i alle årene været aktiv deltager i Engesvangs liv og særligt kulturlivet. Vi husker hende bla. Som ”sladre kælling” ”Møller kone” og ”Tranberg” fra de tre egnsspil. Jane bliver ledsaget af en indisk-inspireret duo bestående af Joan Frost og Stig Skovbo.

When I’m 64: Crazy by nature
Lina Møller, Peter Møller og Christina Elling… født og opvokset i Engesvang og er her fortsat. Stine Thornøe kom til Engesvang i 99. Morten Weje er eneste udefrakommende i bandet.

Lovely Rita: Thornøe og Weje.
Som netop sagt Stine Thornøe kom til Engesvang i 99 her er hun sammen med Morten Weje i deres duo-projekt.

Good Morning: Rockey Raccoons-
Her møder vi to lokale, nemlig Janni Birk Pedersen der er opvokset I Engesvang. Janni kom tilbage til Engesvang for ca 6 år siden og vi kender hende nu fra arbejdet på Engesvang skole og på Broen.
Med i bandet er også Per Mortensen der er gift med Jannie og også er aktiv i Ungdomsskolen – også her i Engesvang
Med sig, har de The Cheapest word og Rikke Rusholt Jørgensen. Band-navnet understreger kærligheden til Beatles.

A day in the life: The cheapest word.
Silkeborgband med vores lokale Per Mortensen på holdet. The Cheapest word har lavet deres debut cd og spiller pt koncerter rundt i landet.