buffet

Fællesspisning – Dagli’Brugsen

Tirsdag 9. oktober kl. 18

Når Kulturens Venner i Engesvang har fællesspisning næste gang, tirsdag 9. oktober, er der ingen tvivl om, hvor råvarerne kommer fra. Det er fra den lokale Dagli’Brugsen. Det er nemlig bestyrelsen herfra, der denne gang står for madlavningen.

Det oplyser Gitte Kanstrup fra Kulturens Venner.

– Det er bestyrelsesmedlemmet Brian Svendsen, der kommer til at

Brian Svendsen
Bestyrelsesmedlem Brian Svendsen. Dagli’Brugsen Engesvangs bestyrelse står for fællesspisningen i kulturhuset. . Foto: Hans Jørgen Hansen

styre slagets gang i køkkenet. Han har fortid som både slagter og kok, så det skal nok gå godt, siger Gitte Kanstrup.

Det er planen, at dagens medspiserne skal have traditionel mad, oplyser Brian Svendsen. Den står på zigeunerschnitzel med brasede kartofler. Hele brugsbestyrelsen er dagen før indkaldt for at skrælle de cirka 25 kilo kartofler, der skal bruges, når man skal bespise flere end 100 mennesker. Desuden skal der bankes og paneres 104 schnitzler og laves fem til syv liter paprikasovs.

Pris: 60 /30 kr.

Køb billet ved foregående fællesspisning eller i Dagli’Brugsen.