Klovnen Karl Smart

Trylleshow for børn

Søndag 2. oktober kl. 14.00

Der skal være noget sjovt for børn og deres familier, var der enighed om, da bestyrelsen for Kulturens Venner i Engesvang skulle lægge program for efteråret.

– Og det fandt vi, siger Lone Thestrup fra Kulturens Venner og fortsætter:

– Derfor kan vi nu tilbyde en sjov og underholdende eftermiddag i kulturhuset. Vi har engageret Kenneth Baun, som ikke alene er en forrygende tryllekunstner men som også efter en tur i omklædningsrummet er den hylende morsomme klovn Karl Smart, siger Lone Thestrup.

Oven i har bestyrelsen for Kulturens Venner fremtryllet nogle “tryllekager”, der bliver sat ti salg i baren sammen med sodavand og kaffe.

Arrangementet er i øvrigt gratis for børn, men forældrene skal betale for at komme ind.

Kenneth Baun har tryllet i mere end 25 år. Han startede som dreng. I skolen var han ikke den mest bogligt begavede, men han fandt ud af, at han kunne blive populær hos kammerater og lærere, når han viste de trylletricks, han havde lært af sin bror. Siden har han bare udvidet sine evner indenfor trylleriet, og han har udviklet mange andre underholdende figurer, blandt andet klovnen Karl Smart.

Karl Smart er en traditionel klovn med rød næse og store sko. Men det er også en klovn, der tænker noget over tilværelsen – og som af og til spørger publikum om, hvad de synes.

Pris: Gratis for børn. Voksne: 50 kr. Billetter ved døren.