Arrangementer

De kommende arrangementer

Hent hele sæsonprogrammet som pdf: aarsprogram 18-19

 

Håndarbejdsklub

Onsdag 7. november kl. 19

Kom og vær med til en hyggelig og inspirerende aften med din hobby, strik og andet håndarbejde. Der er kaffe og te på kanden – og lidt brød til. Kontaktperson: Hanne Madsen 2070 4832.
Entre: 50 kr. pr. gang. Ingen tilmelding.

 

JazzCafe – Creole Catz

Torsdag 8. november kl. 19.30

Creole Catz spiller musik i stilen fra Louis Prima og Louis Jordans tid. Men også solid traditionel jazz er på repertoiret. Orkesterets musikere har stor erfaring fra de danske og udenlandske jazz-scener, bl.a. i New Orleans, hvor musikerne i Creole Catz har fundet inspiration til at spille den medrivende glade jazz.
Gratis entré.

 

Fællesspisning – Aktive Seniorer

Tirsdag 13. november kl. 18

Aktive seniorer er ikke gået i frø, så derfor vil de gerne fremtrylle en hyggelig familiemiddag.
De lufter dellerne og svinger koteletten.

Og så vil de benytte lejligheden til at fortælle, at der stadig er plads til flere medlemmer, også folk under 60.

Pris: 60 /30 kr.  Køb billet ved foregående fællesspisning eller i Dagli’Brugsen.

 

Engesvang danser igen – salsa

Fredag 23. november kl. 19.30

Salsa er kendt for en intim tæthed danserne imellem, men vi har denne gang valgt at sætte fokus primært på trin og bevægelser. Kom og vær med – med eller uden dansepartner. Der serveres en let anretning i pausen. Baren er åben.
Pris: 75 kr.. Billetter på www.engesvangkultur.dk og i Dagli’Brugsen.

 

 

Jul i Den Gamle Biograf

Lørdag 8. december kl. 15

Søndag 9. december kl. 14 og 16

Mon julen bliver reddet i Den Gamle Biograf? Mon der er sket noget med filmapparatet? Mon nisserne finder på noget nyt i år? Mon nogle fra Engesvang har gjort noget i år, som bliver bemærket i biografen? Sjov og hyggelig juleforestilling for både børn og voksne. Baren er åben med salg af æbleskiver, kaffe, sodavand, slikposer m.v. Entré: 50 kr. for vosken 25 kr. for børn.
Billetter på engesvangkultur.dk eller ved indgangen.

 

 

Håndarbejdsklub

Onsdag 9. januar kl. 19

Kom og vær med til en hyggelig og inspirerende aften med din hobby, strik og andet håndarbejde. Der er kaffe og te på kanden – og lidt brød til. Kontaktperson: Hanne Madsen 2070 4832.
Entre: 50 kr. pr. gang. Ingen tilmelding.

 

 

Fællesspisning – Mosevej

Onsdag 16. januar kl. 18

Mosevej vil stå for aftenens fællesspisning. De vil dog få en smule hjælp fra Kærvej. Glæd jer til igen at opleve, hvad en gade kan trylle frem i et køkken.
Pris: 60 /30 kr.  Køb billet ved foregående fællesspisning eller i Dagli’Brugsen.

 

Foredrag med Chris MacDonald – Motivation og energi

Torsdag 24. januar kl. 19.30 i Engesvang Hallen

Sundhed handler om meget mere end broccoli og løbeture. I dette medrivende foredrag fortæller Chris MacDonald præcist, hvad der skal til for, at vi har det allerbedst og oplever sund energi og mentalt overskud. Med afsæt i den nyeste forskning indenfor fysiologi og psykologi præsenterer Chris MacDonald den liste, han arbejder ud fra i hele sit virke med mennesker: Naturens-ikke-til-forhandling-liste.

Chris taler åbent og med humor om de udfordringer, som han selv, og vi alle, har med sundhed – så tilhørerne går hjem med et smil på læben og mod på et lidt sundere og mere energisk liv.

Læs mere på www.engesvangkultur.dk. Foredraget holdes i samarbejde med EB-Motion og foregår i Engesvang Hallen.
Pris: 200 kr.
Billetter på www.engesvangkultur.dk eller https://eb-motion.halbooking.dk.

 

Højskolesangen swinger

Fredag 25. januar kl. 19

I anledning af Højskolesangbogens 125 års jubilæum arrangerer Engesvang Musikforening og Kulturens Venner en koncert med Øland Kvartetten. Det er den kendte Silkeborg-guitarist Gorm Øland, der har samlet en kvartet (bliver måske til en kvintet) af musikere med swing-rytmer i kroppen. De vil denne aften udelukkende spille melodier fra højskolesangbogen men give dem et touch af swing.

 

Digte der virker i højskolesangbogen

Lørdag 26. januar kl. 10

Formanden højskolesangbogsudvalget, der redigerer næste højskolesangbog, Jørgen Carlsen fortæller. Han skal hen over formiddagskaffe i kulturhuset fortælle om hvilke tanker, der ligger bag, når man skal udvælge sange til højskolesangbogen. Der vil naturligvis også skulle synges fællessange fra den nuværende udgave og måske også nogle, der kandiderer til den næste.

 

Højskolesangbogen med rock og tekno

Lørdag 26. januar kl. 19

Festligholdelsen af højskolesangbogen fortsætter lørdag aften med at der bliver sat strøm til højskolesangene. En lang række lokale bands og solister bliver bedt om hver at spille tre numre hentet fra højskolesangbogen. Der bliver både rock, ballader og tekno. Og der har meldt sig så mange medvirkende, at der er fem timers koncertprogram.

 

Højskolesangbogssalon

Søndag 27. januar kl. 15

Højskolesangbogs-matiné med kaffe og kringle. En række mere klassisk orienterede sangere og musiker – blandt andet tidligere deltagere i sang-konkurrencen ”Unge Sangere” – giver koncert med sang og musik fra højskolesangbogen.

 

Fællesspisning – EB Fodboldungdom

Tirsdag 5. februar kl. 18

Bestyrelsen i Fodbold Ungdom kaster sig ud i kogekunsten og serverer børnevenlig menu for børn og voksne.
Pris: 60 /30 kr. Køb billet ved foregående fællesspisning eller i Dagli’Brugsen.

 

Bamsebingo

Onsdag 27. februar kl. 15 – 17

Bamsebingo med masser af gevinster. Alle kan være med, da vi spiller med både numre og billeder.
Entré: 30 kr. inklusive sodavand og pandekager.
Tilmelding til Sus på skolen eller Bodil 3022 1689 og Helga 2982 7997.

 

Håndarbejdsklub

Onsdag 27. februar kl. 19

Kom og vær med til en hyggelig og inspirerende aften med din hobby, strik og andet håndarbejde. Der er kaffe og te på kanden – og lidt brød til. Kontaktperson: Hanne Madsen 2070 4832.
Entre: 50 kr. pr. gang. Ingen tilmelding.

 

Engesvang danser igen – Linedance

Fredag 1. marts kl. 19.30

Vi havde et brag af en danseaften, sidst vi dansede Line Dance, og det vil vi gerne gentage. Lene Mainz har igen sagt ja til at “kalde os” sikkert gennem dansen. Der serveres en let anretning i pausen. Baren er åben.
Pris: 75 kr. Billetter på www.engesvangkultur.dk og i Dagli’Brugsen.

 

JazzCafe – Hot & Sweet Jazz Band

Torsdag 7. marts kl. 19.30

Vi fejrer foråret med en gang forårsjazz. Hot & Sweet Jazz Band er tilbage i kulturhuset og vil som sædvanlig leverer gode gamle New Orleans jazz-numre og numre fra swingperioden.
Gratis adgang.

 

Ginaften

Fredag 8. marts kl. 19.30

Vi plejer altid at lave et arrangement kun for kvinder 8. marts. I år kommer undtagelsen. Så kvinder: tag manden, kæresten eller vennen med til gin-smagning med tapas. Vinskuret i Ejstrupholm fortæller og serverer gin.
Entré: 200 kr. Billetter på engesvangkultur.dk og i Dagli’Brugsen.

 

 

Håndarbejdsklub

Onsdag 13. marts kl. 19

Kom og vær med til en hyggelig og inspirerende aften med din hobby, strik og andet håndarbejde. Der er kaffe og te på kanden – og lidt brød til. Kontaktperson: Hanne Madsen 2070 4832.
Entre: 50 kr. pr. gang. Ingen tilmelding.

 

Fællesspisning – børnemiddag

Tirsdag 26. marts kl. 17.30 (børnevenligt starttidspunkt)

Aftensmad for børnefamilier arrangeret af Åboesvej.
Entre: 60 / 30 kr. Billetter ved foregående fællesspisning eller i Dagli’Brugsen.

 

 

Melodi Grand Prix gennem 50 år

Lørdag 6. april kl. 19

I et stort festfyrværkeri bliver både kendte, skæve og sjove Melodi Grand Prix-klassikere fortolket af lokale artister. De danske vindere: Ingmann, Olsen og De Forest bliver hyldet med deres vindersange, og også Seeback og Johnny Logan kommer på programmet sammen med mange mange flere. I ægte kabaret-stil er der servering mellem aftenens tre musikalske sæt. Efter forestillingen fortsætter festen med Mikkels diskotek, hvor der bliver mulighed for at danse og feste med aftenens musikalske artister.

Pris for kabaret, tre retter mad og diskotek: 200 kr. Billetter på www.engesvangkultur.dk og i Dagli’Brugsen

 

Klassisk koncert med Ensemble MidtVest

Torsdag 11. april kl. 19.30

Danmarks nok bedste kammerorkester sender en blæserkvintet til Engesvang for at spille værker af Michael Haydn. En af musikerne vil være en af verdens bedste fagot-spillere: Sergio Azzolini.

Entré: 150 kr.. Køb billet på emv.dk eller ved indgangen

 

JazzCafe – Ove Brill & Friends

Torsdag 2. maj kl. 19.30

I flere omgange har jazzviolinist Ove Brill gæstet JazzCafe Engesvang. Ove er danskfødt men har det meste af sit liv opholdt sig i USA, hvor han har spillet og undervist i violin. De sidste par år har han opholdt sig i Danmark og optrådt i mange sammenhænge

Vi gør Engesvang til Danmarks mest aktive soveby