Arrangementer

De kommende arrangementer

Hent hele programmet for foråret 2023 som pdf: forårsprogram  

Naturvidenskabeligt foredrag om myrer

Tirsdag 25. april kl. 18.30 – 21

Vi livestreamer foredraget fra Aarhus Universitet og skaber nogle hyggelige rammer i biografen.
Myrerne er på flere måder mere succesfulde end mennesket. De organiserer sig i store samfund og de opfandt landbruget længe før vi gjorde. Fortæller er seniorforsker Joachim Offenberg.
Læs mere på ofn.au.dk.
Vi serverer suppe til 30 kr. inden foredraget, og kaffe, øl, vand kan købes i baren. Gratis adgang.

Cykeltur og fællesspisning

Tirsdag 2. maj kl. 17.30

Vi mødes ved kulturhuset kl. 17.30 og cykler ud til fællesspisning under åben himmel. Der kan vælges mellem cykelruter på 2 km, 7 km eller 12 km, inden vi når frem til Michael Lindveds bålmad.
Pris: 70 kr.
Billetter købes på engesvangkultur.dk

Jazzcafe med Sunday Morning Jazzband

Torsdag den 11. maj kl. 20.00

Ved denne koncert i JazzCafe Engesvang skulle Creole Catz egentlig have spillet. De måtte desværre melde afbud. Men vi er så heldige, at Sunday Morning Jazzband kan komme og spille i stedet. Der er dog lige den ændring, at koncerten først starter kl. 20:00

Sunday Morning Jazzband består af 6 mænd, der alle har stor erfaring fra forskellige jazzbands. De har fartet land og rige rundt, ja endog til jazzfestivaller i det store udland.
De mødes nu om søndagen og nyder et par timers afslappende jazz. Repertoiret er traditionel jazz, men med afstikkere til det helt gamle og det lidt nyere.
Bandet består af: Poul Christensen (trombone), Niels Barfod (sax), Jørgen B. Andreasen (trompet), Mogens Bennekov (bas),  Søren Sørensen (piano) og Benny Husted (trommer og vocal).

Der er – som altid i JazzCafe Engesvang – gratis adgang for alle.