plakat om fodboldaften

Fodbold-eksperter i kulturhuset

Der er masser af gode historier om fodbold-koryfæer. Det er bare ikke dem alle, der kommer offentlig frem. Det gør de imidlertid mandag 4. april i kulturhuset i Engesvang.

Kulturens Venner har et arrangement, hvor den tidligere fodboldspiller og -træner og nuværende forfatter og tv-kommentator Morten Bruun offentligt tager en hyggelig fodboldsnak med tv-værten Tobias Hansen.

Tobias Hansen, DR Sporten. Foto: Hans Jørgen Hansen

Det er dermed to lokale, der mødes til en sofa-snak. Morten Bruun har haft en stor del af sin professionelle   fodbold-karriere i Silkeborg og værten på DR Sporten Tobias Hansen har haft sin opvækst i Engesvang.

Morten Bruun er udover europamester med det danske fodboldlandshold i 1992, tidligere mangeårig fodboldspiller i Silkeborg IF, tidligere træner i flere forskellige superligaklubber og derudover elsket fodboldkommentator hos både DR og nu fast på TV2.
Tobias Hansen er født og opvokset i Engesvang, er uddannet journalist og har siden 2013 været en fast bestanddel af DR Sportens dækning af både vinter- og sommer-OL, VM og EM i fodbold og ikke mindst Touren på P3, radioens dækning af Tour de France.

Morten Bruun og Tobias Hansen kender hinanden fra deres fælles fortid på Kanal 5 og 6’eren, hvor de sammen har kommenteret massevis af kampe i de bedste spanske og engelske fodboldrækker. De to midtjyder har rejst sammen og har en fantastisk indbyrdes karisma, der kommer til udtryk i kulturhuset Den Gamle Biograf i Engesvang 4. april.

Aftenen i selskab med Bruun og Hansen bliver en mulighed for at få et indblik i spandevis af gyldne anekdoter fra det begivenhedsrige liv, som de to midtjyder lever i sportens og journalistikkens verden. Europamesteren og DR-værten samtaler på scenen, og de inddrager undervejs salens spørgsmål og giver i løbet af aftenen et unikt indblik i en til tider lukket sportsverden.

For at skabe ekstra stemning af fodboldstadion, er der i entré-billetten inkluderet en øl eller sodavand, og i pausen bliver der solgt pølser.

Billetter til arrangementet bliver solgt på Kulturens Venners hjemmeside.